website statistics

Moja košarica

0 izdelkov. Skupaj: 0,00 €

Lingas Gasilska in komunalna vozila Bremach

BREMACH T-REX 4 x 4 – vse, kar zmorejo veliki!

Lingas d. o. o. je uradni zastopnik za prodajo vozil Bremach v Sloveniji ter zagotavlja pooblaščeni servis vozil!

ZAKAJ IZBRATI BREMACH?

Bremach se odlikuje po izgradnji podvozij, ki omogočajo širok spekter možnosti nadgradenj: od podvozij, primernih za specialna gasilska vozila, do podvozij, primernih za raznovrstna tovorna in gospodarska vozila.

Vozila Bremach s pogonom 4x4 se odlikujejo po posebno ojačanem podvozju, ki se lahko zoperstavi najzahtevnejšim preizkušnjam na terenu. Najnovejši model T-REX se ponaša s posebej prirejeno kabino, ki z ojačitvami zagotavlja varnost uporabnikov. Širok izbor motorjev, pnevmatik in medosnih razdalj se prilagaja različnim nadgradnjam. Podvozja Bremach so narejena v treh različicah: s skupno maso 3.5, 6 ali 6.5 ton. Z maksimalno širino vozila 1770 mm so vozila primerna za ozka mestna jedra in gozdne poti, enojna (1+1 ali 1+2) ali dvojna (1+4 ali 1+5) kabina pa posadki nudi dovolj udobja.

Vozila Bremach so primerna za gradbena podjetja (kesoni, kiper kesoni, različne vrste stranic kesonov) elektro podjetja (npr. namestitev  platform, dvigal), komunalna podjetja (prestavna razmerja omogočajo majhne hitrosti, podvozja pa namestitev obrezovalnikov, mulčarjev in metel za pometanje), cestna podjetja (npr. namestitev desk za pluženje in posipanje, frez za čiščenje snega) in za podjetja, ki skrbijo za vzdrževanje železniških prog (možnost namestitve posebnih koles za vožnjo po tirnicah).

Vozila Bremach 1

Vozila Bremach so primerna za specialne gasilske nadgradnje GVGP-1, GVGP-2, GVV-1  po tipizaciji Gasilske zveze Slovenije. S pogonom 4x4 lahko premagajo posebej zahtevne terene v vseh vremenskih pogojih. Ojačana šasija iz zaprtega okroglega profila, na katerega je vzdolžno privarjen C profil, omogoča vozilu maksimalno torzijsko odpornost. V kabini vozila je že vgrajen t. i. »space frame« - kompleksna struktura iz profilov in litih vozlišč, ki karoseriji zagotavlja togost in s tem večjo varnost v primeru trčenja ali prevračanja. Možne so različne medosne razdalje in različne uporabne nosilnosti do 3393 kg. Vozilo ima možnost namestitve različnih vrst in moči odgonov, tako za batno kot tudi centrifugalno gasilsko črpalko. Obenem omogoča tudi namestitev dodatkov, kot na primer vitel z močjo vleka 5,4 ton.

Vozila Bremach 2

Za več informacij si prenesite kataloge: